Σχετικά Με Μας

Più Verde, ένας all day καταπράσινος παράδεισος για καφέ, φαγητό, ποτό στην καρδιά του Άλσους Παπάγου.

Στο Piu Verde, στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, πηγαίνεις για πολλούς λόγους.

Ένας λόγος είναι το καταπράσινο περιβάλλον, 3500τμ. μέσα σε πεύκα, λίμνες, πανίδα και χλωρίδα -ναι επιτρέπονται και τα κατοικίδια.

Άλλος λόγος είναι σίγουρα η chilled ατμόσφαιρα με άραγμα από το πρωί ως το βράδυ για brunch, καφέ, finger food και cocktails και να ακούσεις και τις μουσικές σου από τους resident djs.

Ένας τρίτος λόγος είναι η κουζίνα του. Μεσογειακή, χορταστική, με έθνικ και δημιουργικές νότες. Η αίσθηση στο εστιατόριο είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα σε κάποιο tree house με πουλάκια να τιτιβίζουν ενώ εσύ αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο carpacciο λαβράκι και στα φιλετάκια κοτόπουλο, τελικά παίρνεις και τα δύο για ορεκτικά φυσικά.
Γιατί για κυρίως έχει από μακαρονάδες και ριζότο άγριων μανιταριών με πουρέ μαύρης τρούφας μέχρι grill και γεμιστό κοτόπουλο με κεφαλοτύρι, κονφίτ ντομάτας, φρέσκο δυόσμο και πουρέ Περουβιανής πατάτας.

Ο κυριώτερος όμως λόγος είναι ότι το Piu Verde συνεχίζει εδώ και 15 χρόνια να είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο στο Παπάγου αλλά και σε όλα τα Βόρεια Προάστια.

Piu Verde, καταπράσινο και ποιοτικό από το 2002.

Σοφία & Βίβιαν

Mixologists

Η Σοφία (αριστερά) και η Βίβιαν (δεξιά), οι βασίλισσες του bar φροντίζουν να μας τροφοδοτούν κάθε βράδι με τα συναρπαστικότερα...

Προσωπικό Piu Verde

Η βραδινή βάρδια του service. Κάθε βράδι γράφουν στο κοντέρ ατελείωτα χιλιόμετρα για να φέρουν σε πέρας όλες τις παραγγελίες...

Χάρης & Μάριος

Store Managers

Ο Χάρης και ο Μάριος είναι αυτοί που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του Piu Verde πάντα ακούραστοι και με...

Χρήστος Τζιέρας

Executive Chef

Ο Χρήστος διατελεί Executive Chef στο Più Verde εδώ και 12 χρόνια και είναι τιμή μας που τον έχουμε κοντά...