Πρωινό(ς) Παράδεισος.

Είχαμε και στο χωριό μας brunch απλά το λέγαμε πρωινό, αλλά και πάλι δεν ήταν πρωινό αφού το σερβίραμε μέχρι τις 17:00, όπως άλλωστε και το brunch. Στo Piu Verde το πρωινό είναι μια παράδοση που κρατάει περισσότερα από 15 χρόνια και τις παραδόσεις τις τιμάμε εδώ στο εξωτικό και καταπράσινο Παπάγου. Απλά τις εξελίσσουμε κάθε χρόνο και λίγο παραπάνω.

Στη φετινή έκδοση του brunch & breakfast, θα “κλάψετε” με τα αυγά ποσέ σε φρυγανισμένο ψωμί με guacamole mousse, cottage cheese και σχοινόπρασο, θα βγείτε σέλφι με τα λαχταριστά πολυόροφα pancakes ενώ θα παραδώσετε πνεύμα αφού δοκιμάσετε το Πεϊνιρλί bolognese με μοτσαρέλα Buffala, αυγό και λάδι βασιλικού.

Η λίστα όμως δεν τελειώνει εδώ έχει και άλλα…ομελέτες, καφέδες, φρουτοσαλάτες, smoothies, χυμούς, κρουασάν, πίτες, μπρουσκέτες και φυσικά αυθεντικές λαχταριστές tortillas όπως ακριβώς τις έφτιαχνε μια προγιαγιά μας στο μακρυνό Ζιχουατανέχο. Και όλα αυτά από νωρίς το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Άμα διψάσετε έχουμε και νερό αλλά και ό,τι άλλο νομίζετε εσείς ότι χρειάζεστε για να ξεδιψάσετε, τσάι, φρουτοαναψυκτικά, fresh αναψυκτικά και ο κατάλογος έχει τον ατελείωτο.

Ω, ναι βρίσκεστε στον καθημερινό σας παράδεισο.

Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο All Day Menu Piu Verde Restaurant Cafe Bar του Piu Verde Restaurant Cafe Bar